KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Seminář: Význam a prezentace regionálních potravin

31/05/10

Seminář: Význam a prezentace regionálních potravin Vás zvou na seminář Význam a prezentace regionálních potravin Seminář se bude konat dne: 9. června 2010 Místo konání: Kotlářská 53, 602 00 Brno, zasedací místnost SZIF Brno č. 01, přízemí   Program:  10.00 – 11.30 Potravinářská výroba – prvovýroba – zpracování – prodej, s důrazem na domácí produkci […]

Seminář: Význam a prezentace regionálních potravin

Vás zvou na seminář

Význam a prezentace regionálních potravin

Seminář se bude konat dne: 9. června 2010

Místo konání:

Kotlářská 53, 602 00 Brno, zasedací místnost SZIF Brno č. 01, přízemí

 

Program:

 10.00 – 11.30

Potravinářská výroba – prvovýroba – zpracování – prodej, s důrazem na domácí produkci
Ing. Dana Večeřová, Potravinářská komora ČR

 11.30 – 13.00

Obchod a propagace v zemědělství a potravinářské výrobě
Ing. Petra Škopová, MBA obchodní ředitelka Renomia Agro
 

13.00- 14.30

Organizace krajské soutěže „Zlatá Chuť jižní Moravy“ o regionální zemědělské výrobky a potraviny            

Ing. Václav Hlaváček, CSc., předseda představenstva
Ing. Jaromír Musil, Ph. D., ředitel

 

14.30 – 16.00

Praktické zkušenosti vítěze soutěže

Eva Huková, Gronka – Prodej, spol.s.r.o., Rozsíčka 51, Olešnice
Václav Labský, nám. Svobody 10, Brno
Miroslav Mašek, Pražákova 30, Brno
Ing. Panajotis Margaritopulos,Včelpo, spol.s.r.o, Obora 108, Skalice nad Svitavou

 

Občerstvení zajištěno

Kontaktní osoba: RAK-KIS  Ing. Jaromír Musil, Ph.D., ředitel,
mobil: 607 612 772,  549 216 864

Vstup zdarma

Zařazeno v Akce v regionu