KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

"Regionální potravina Jihomoravského kraje" 2011, "Zlatá Chuť jižní Moravy 2011" a "Chuť jižní Moravy 2011"

27/05/11
Ing. Eva Chromečková

Vyhlášení celostátní soutěže "Regionální potravina Jihomoravského kraje" v roce 2011 a "Zlatá Chuť jižní Moravy 2011". Přihlašovací formuláře pro výrobce. Metodika soutěže.

2. ročník celostátní soutěže s názvem "Regionální potravina" vyhlásilo Ministerstvo zemědělství ČR a v Jihomoravském kraji je jejím organizátorem Regionální agrární komora Jihomoravského kraje. Současně je vyhlášen 6. ročník soutěže "Zlatá Chuť jižní Moravy 2011" a "Chuť jižní Moravy 2011". Cílem soutěží je podpora malých a středních potravinářských výrobců a zemědělců, označení nejlepších výrobků a produktů prestižní značkou "Regionální potravina Jihomoravského kraje", "Zlatá Chuť jižní Moravy" a "Chuť jižní Moravy", v neposlední řadě napomáhat zviditelnění těchto výrobků a jejich výrobců na českém trhu a tím umožnit spotřebitelům a odběratelům lepší orientaci při identifikaci kvalitních a typických regionálních produktů.

Výrobky a produkty přihlášené a hodnocené podle zásad soutěže "Regionální potravina Jihomoravského kraje" v roce 2011 budou automaticky souběžně vyhodnoceny podle zásad soutěže o prestižní označení "Zlatá Chuť jižní Moravy 2011" a "Chuť jižní Moravy 2011". Úspěšní účastníci obdrží obojí označení.

Termín pro podání přihlášek do  23. 6. 2011 do 1400 hod. na adresu Regionální agrární komora Jm kraje, Kotlářská 53, 602 00 Brno

Metodika soutěže ke stažení zde

Přihláška do soutěže – přílohy A – D ke stažení zde

Organizace soutěže – termíny ke stažení zde

"Regionální potravina Jihomoravského kraje" v roce 2011 – leták ke stažení zde