KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Pozvánka na veletrh SALIMA 2014

17/02/14
Ing. Eva Chromečková

Ve dnech 25. až 28. února 2014 můžete navštívit mezinárodní potravinářský veletrh SALIMA 2014 na brněnském výstavišti a prohlédnout si expozici nadnárodního projektu Traditional and wild

       

Pozvánka na mezinárodní potravinářský veletrh SALIMA 2014

Ve dnech 25. až 28. února 2014 Vás srdečně zveme na návštěvu komplexu mezinárodních potravinářských veletrhů SALIMA – MBK – INTECO – VINEX 2014, které návštěvníkům přestaví dokonalý přehled o zpracovatelském průmyslu střední a východní Evropy.

V rámci souboru těchto veletrhů se prezentují přední výrobci a dodavatelé potravin a technologií pro potravinářské obory, mlynářství, pekařství, cukrářství, vinařství a zařízení pro obchod, hotely a veřejné stravování z celého světa.

Součástí tohoto významného potravinářského veletrhu bude i nadnárodní projekt Traditional and wild – Tradiční využívaní planě rostoucích rostlin.

Regionální agrární komora Jihomoravského kraje Vás zve k návštěvě stánku projektu Traditional and wild, který je součástí expozice Jihomoravského kraje v pavilonu A1 brněnského výstaviště. Rádi Vám podáme souhrnné informace o probíhajícím projektu a všech aktivitách dřívějších i současných. Máme přichystané nové letáčky, krásnou brožuru a ukázku modelových výrobků.

Tento projekt je realizován prostřednictvím nadnárodního programu pro Střední Evropu (CENTRAL EUROPE) a spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF).

Zařazeno v O projektu