KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Metodický pokyn č. 2/2015 – pravidla pro udělování výjimek EZ v případě katastrofických událostí

19/10/15
Kateřina Patočková

Metodický pokyn č. 2/2015 – pravidla pro udělování výjimek EZ v případě katastrofických událostí 12.10.2015 – Ministerstvo zemědělství přehodnotilo podmínky pro udělování výjimek na zkrmování konvenčních krmiv zvířaty v ekologickém chovu. Dosud bylo možné certifikovat a uvádět na trh produkci těchto zvířat jako bio až po uplynutí "minimální doby chovu" od ukončení zkrmování konvenčních krmiv. […]

Metodický pokyn č. 2/2015 – pravidla pro udělování výjimek EZ v případě katastrofických událostí

12.10.2015 – Ministerstvo zemědělství přehodnotilo podmínky pro udělování výjimek na zkrmování konvenčních krmiv zvířaty v ekologickém chovu. Dosud bylo možné certifikovat a uvádět na trh produkci těchto zvířat jako bio až po uplynutí "minimální doby chovu" od ukončení zkrmování konvenčních krmiv. Vzhledem k tomu, že tato podmínka přesahovala rámec požadavků legislativy a s přihlédnutím k výskytu extrémního sucha v ČR v roce 2015, se Ministerstvo zemědělství rozhodlo vydat tento metodický pokyn.

Přílohy:

    Metodcký pokyn č. 2/2015 (PDF, 4 MB)

zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »

Zařazeno v Zemědělství

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.