KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Regionální potravina v Jihomoravském kraji v roce 2016ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016

10/02/16
Kateřina Patočková

         Regionální potravina Jihomoravského kraje 2016 ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016 Informace: Na základě značného počtu dotazů Vás upozorňujeme, že v letošním ročníku potravinářské soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016 se mění počet listů přihlašovacích dokumentů z původních čtyř A, B, C, D na tři A, B, C, které nejsou […]

        

Regionální potravina Jihomoravského kraje 2016

ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016

Informace:

Na základě značného počtu dotazů Vás upozorňujeme, že v letošním ročníku potravinářské soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016 se mění počet listů přihlašovacích dokumentů z původních čtyř A, B, C, D na tři A, B, C, které nejsou shodné!!!

Prosím, vyplňujte tiskopisy z letošních (2016) podkladů:

Přihláška – Identifikační údaje – část A

Přihláška – Technická dokumentace výrobku – část B

Přihláška – Čestné prohlášení – část C

 

Připomínáme termín uzávěrky příjmu přihlášek ročníku 2016:

22. února 2016, ve 12:00 hodin

  1. poštou

    Regionální agrární komora Jihomoravského kraje (RAK Jmk)

    Kotlářská 53

    602 00 BRNO

  2. osobně

    Regionální agrární komora Jihomoravského kraje (RAK Jmk)

    Kotlářská 53

    602 00 BRNO

    9. patro, dveře č. 904