KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Zřízení stránky "Agrární komora České republiky" v rámci sociální sítě Facebook

29/02/16

Zřízení stránky „Agrární komora České republiky“ v rámci sociální sítě Facebook Rádi bychom Vás informovali o založení stránky „Agrární komora České republiky“ na sociální síti Facebook (odkaz zde https://www.facebook.com/agrarnikomoracr/?fref=ts) , která vznikla především za účelem rozšíření kanálů komunikace mezi Agrární komorou a její členskou základnou, ale také novinářskou a nezemědělskou veřejností. Cílem je předat zájemcům […]

Zřízení stránky „Agrární komora České republiky“ v rámci sociální sítě Facebook

Rádi bychom Vás informovali o založení stránky „Agrární komora České republiky“ na sociální síti Facebook (odkaz zde https://www.facebook.com/agrarnikomoracr/?fref=ts) , která vznikla především za účelem rozšíření kanálů komunikace mezi Agrární komorou a její členskou základnou, ale také novinářskou a nezemědělskou veřejností.

Cílem je předat zájemcům aktuální zprávy z agrárního sektoru, pozvat je na zajímavé události, jež se vážou k činnosti Agrární komory ČR a informovat je o aktuálních legislativních či jiných novinkách.

Na druhé straně slouží tato stránka i jako podpůrný nástroj pro regionální, krajské i okresní Agrární komory, které tak mohou o své činnosti také touto cestou oslovit své členy. V tomto případě prosíme zástupce jednotlivých dílčích Agrárních komor či členských organizací, aby příspěvky, jež chtějí na stránce prezentovat, zaslali vždy v pondělí na mail kodatova@akcr.cz k editaci a následné prezentaci příspěvků.

zdroj: Agrární komora České republiky »