KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Incomingová mise zaměřená na prezentaci českých zemědělských farem a firem

12/04/16
Kateřina Patočková

Incomingová mise zaměřená na prezentaci českých zemědělských farem a firem 11.4.2016 – Ve dnech 5. – 6. dubna 2016 se v ČR uskutečnila incomingová mise v oblasti plemenářství, jejíž cílem byla prezentace českých zemědělských technologií a know-how. Zástupci Ministerstva zemědělství ČR (MZe) společně se zástupci Českomoravského svazu chovatelů (ČMSCH) přivítali podnikatelskou delegaci z několika zemí, […]

Incomingová mise zaměřená na prezentaci českých zemědělských farem a firem

11.4.2016 – Ve dnech 5. – 6. dubna 2016 se v ČR uskutečnila incomingová mise v oblasti plemenářství, jejíž cílem byla prezentace českých zemědělských technologií a know-how. Zástupci Ministerstva zemědělství ČR (MZe) společně se zástupci Českomoravského svazu chovatelů (ČMSCH) přivítali podnikatelskou delegaci z několika zemí, např. z Moldavska, Uzbekistánu a Etiopie.

V rámci této mise navštívili účastníci mise spolu se zástupci MZe a ČMSCH řadu zemědělských farem, veletrhy TECHAGRO, ANIMAL VETEX, SILVA REGINA a BIOMASA v Brně, a také laboratoř pro rozbor mléka společnosti ČMSCH. Součástí této mise bylo rovněž B2B fórum, na němž se prezentovali čeští obchodní partneři.

Účastníci zahraniční delegace projevili zájem o českou živočišnou výrobu, technologie pro živočišnou výrobu a taktéž předání českých zkušeností při vytváření legislativy v oblasti živočišné výroby.

zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »

Zařazeno v Aktuality z regionu