KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Pokyny pro příjemce dotace k zajišťování informačních a publikačních opatření při realizaci projektů podpořených z Programu rozvoje venkova ČR (dále PRV)

02/11/16
Kateřina Patočková

Pokyny pro příjemce dotace k zajišťování informačních a publikačních opatření při realizaci projektů podpořených z Programu rozvoje venkova ČR (dále PRV) Upozornění pro žadatele v rámci Pravidel pro publicitu, kdy od 6.9.2012 dochází ke změně v Pokynech příjemce dotace k zajišťování informačních a publikačních opatření při realizaci projektů podpořených z Programu rozvoje venkova ČR. Dle […]

Pokyny pro příjemce dotace k zajišťování informačních a publikačních opatření při realizaci projektů podpořených z Programu rozvoje venkova ČR (dále PRV)

Upozornění pro žadatele v rámci Pravidel pro publicitu, kdy od 6.9.2012 dochází ke změně v Pokynech příjemce dotace k zajišťování informačních a publikačních opatření při realizaci projektů podpořených z Programu rozvoje venkova ČR. Dle kapitoly 4, písm. j) Obecných podmínek Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2007 – 2013, platí pro žadatele, kteří u projektů překročí celkové výdaje částku 50 000 EUR, informační povinnost. Od 6.9.2012 dochází ke změně termínu, kdy musí být informační billboard nebo tabulka umístěn na daném místě realizace projektu, a to nově od data podpisu Dohody o poskytnutí dotace, nejpozději však k datu předložení Žádosti o proplacení. Tomuto odpovídá i kurz přepočtu celkových skutečných výdajů projektu, které jsou rozhodné pro platnost, jenž je stanoven k datu podpisu Dohody o poskytnutí dotace. Podrobnosti viz Pokyny pro příjemce dotace k zajišťování informačních a publikačních opatření při realizaci projektů podpořených z Programu rozvoje venkova ČR (dále PRV), které naleznete v sekci Dotace – Program rozvoje venkova – Pravidla pro publicitu.

Více informací

zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »

Zařazeno v Rozvoj venkova