KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Kvalitní produkty jihomoravských výrobců na Národní výstavě hospodářských zvířat na Výstavišti v Brně

03/05/17
Ing. Eva Chromečková

11. – 14. května 2017, čtvrtek – neděleBrněnské výstaviště, pavilon F, expozice Regionální potravina a ZLATÁ Chuť jižní Moravy

 

                 

Regionální potraviny se představí na Národní výstavě hospodářských zvířat v Brně

 

11. 5. – 14. 5. 2017 na Brněnském výstavišti

V letošním roce se koná Národní výstava hospodářských zvířat společně s Veletrhem pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH, s Národní výstavou myslivosti a nově s Veletrhem udržitelného života v krajině NATUR EXPO BRNO.

NÁRODNÍ VÝSTAVA je největší přehlídkou živočišné výroby v České republice. V Národních šampionátech, přehlídkách a hodnoceních se za účasti českých i mezinárodních porotců představí přes 800 kusů zvířat – skotu, ovcí, koz, prasat a koní. Tento komplex veletrhů byl zorganizován ve spolupráci s partnery – profesními asociacemi a organizacemi, státní správou a samosprávou a odborným školstvím. Výstava se těší velkému zájmu a vysoké návštěvnosti. Přes dvě stě českých i zahraničních vystavovatelů zde bude prezentovat chovatelské technologie, veterinární a reprodukční techniku, krmiva i zemědělskou techniku.

Regionální agrární komora Jihomoravského kraje spolu s Jihomoravským krajem zve všechny návštěvníky do expozice Regionální potravina a ZLATÁ Chuť jižní Moravy v pavilonu F. Prezentovat se zde budou jihomoravští producenti se svými kvalitními regionálními výrobky.  K ochutnávce i k prodeji zde budou připraveny pekařské a cukrářské výrobky, masné a mléčné výrobky, kvalitní vína jihomoravských vinařů a mnoho dalších pochutin. Zveme Vás k návštěvě této expozice, v níž najdete to nejlepší z jižní Moravy! Přijďte ochutnat!