KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Jihomoravské krajské dožínky v Břeclavi s Regionální potravinou Jihomoravského  kraje

10/08/17
Ing. Eva Chromečková

sobota 2. září 2017, Břeclav, areál pod zámkem

              

          

 

Prezentace, ochutnávka a prodej vítězných výrobků potravinářských soutěží

Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017

Jihomoravské krajské dožínky, areál pod Zámkem, Břeclav

2. 9. 2017

Zveme Vás na svátek všech jihomoravských zemědělců a potravinářů. Významná akce pro regionální producenty i zpracovatele potravinářských surovin za účasti nejvyšších představitelů hospodářského a politického života nejen v Jihomoravském kraji.

 Slavnostní vyhlášení oceněných výrobků a výrobců potravinářských soutěží Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017. Přijďte ochutnat a nakoupit oceněné výrobky.

Součástí dožínkových slavností bude dožínkový jarmark na němž budou moci návštěvníci ochutnat i zakoupit oceněné výrobky. K ochutnání bude připravena Farmářská slanina od firmy HADAČ a ZAPLETAL, s.r.o., Paštika Pečínková od pana Fridricha z Němčiček, Kozí sýr pařený přírodní od paní Michaly Zdrubecké z Karolína, Kozí jogurtové mléko paní Evy Sedlákové ze Šošůvky, z pekařských výrobků to bude Zelná pochoutka od pekařství Křižák, s.r.o., nápoje zastoupí pivo Pacholek-polotmavý ležák 12 Vesnického pivovaru OHRADA z Vísek u Letovic a k ochutnání bude bylinný čaj firmy Sonnentor s.ro. z Čejkovic, Tady roste radost.

PROGRAM Jihomoravských krajských dožínek v Břeclavi