KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě

19/09/17
Kateřina Patočková

Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě Rok vydání: 2017 Tématické oblasti: Ochrana přírody a krajiny, obnovitelné zdroje energie, Potravinářská výroba Vydavatel Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě (PDF, 12 MB) zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »

Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě

Rok vydání: 2017
Tématické oblasti: Ochrana přírody a krajiny, obnovitelné zdroje energie, Potravinářská výroba
Vydavatel Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin

Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě (PDF, 12 MB)

zdroj: Ministerstvo zemědělství ČR »

Zařazeno v Zemědělství