KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

TECHAGRO 2018 – expozice ZLATÁ Chuť jižní Moravy a Regionální potravina jihomoravského kraje

04/04/18
Ing. Eva Chromečková

8. – 12. 4. 2018, Výstaviště a.s., Pavilon C, expozice č. 001 a 048, kvalitní jihomoravské potraviny, prezentace výrobců, prodej potravinářských výrobků

 

    

Kvalitní jihomoravské potraviny na veletrhu TECHAGRO 2018

expozice ZLATÁ Chuť jižní Moravy a Regionální potravina jihomoravského kraje

8. – 12. 4. 2018

Zveme Vás na mezinárodní zemědělský veletrh TECHAGRO 2018. Za dobu více než dvacetiletého úspěšného trvání nesou veletrhy TECHAGRO, SILVA REGINA, BIOMASA známku prestižní akce s vysokým odborným kreditem, která představuje jednu z předních událostí svého druhu v Evropě.

TECHAGRO patří mezi tři největší zemědělské veletrhy v Evropě a i v ročníku 2018 je brněnské výstaviště zcela vyprodané. Zastoupena je většina značek zemědělské techniky působících na evropském trhu, velký je podíl zahraničních vystavovatelů. Tento veletrh se více zaměřuje na rostlinnou výrobu, v pavilonu A1 vznikla hala posklizňových technologií a zemědělská technika má k dispozici více prostoru než v minulých ročnících. Vystavovatelé prezentují také komunální techniku. Zastoupeny jsou trendy – digitální technologie, precizní zemědělství nebo využití navigačních systémů.

V pavilonu C, v expozicích č. 001 a 048 se Vám představí jihomoravští producenti kvalitních regionálních potravin, kteří jsou úspěšnými účastníky potravinářských soutěží ZLATÁ Chuť jižní Moravy a Regionální potravina Jihomoravského kraje. Jejich výrobky budete moci nejen ochutnat, ale i zakoupit.