KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Ochrana spotřebitelů – bezpečnost potravin – Jak správně značit potraviny?

29/04/19
Ing. Eva Chromečková

14. května 2019, úterý, BVV, Výstaviště 405/1, 603 00 Brno, BVV office centrum, seminář

           

 

Vás zvou na seminář

Ochrana spotřebitelů – bezpečnost potravin – Jak správně značit potraviny?

14. května 2019 od 09:00 hodin do 11:00 hodin

 

Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 405/1, 603 00 Brno,

Administrativní budova (BVV office centrum) – kinosál (místnost č. 102)

49.1885742N, 16.5859406E

 

Garanti akce:

Ing. Martin Štěpánek (Ministerstvo zemědělství ČR) – Těšnov 65/17, 110 00 PRAHA 1

Vedoucí oddělení potravinového práva a kvality potravin

 

MVDr. Jaroslav Salava (Státní veterinární správa) – Palackého třída 1309/174, 612 00 BRNO

Ředitel sekce KVS SVS pro Jihomoravský kraj

 

Ing. Vít Obenrauch (Státní zemědělská potravinářská inspekce) – Běhounská 10, 601 26 BRNO

Ředitel inspektorátu SZPI v Brně

 

Ing. Václav Hlaváček, CSc. (Krajské informační středisko Jmk a Regionální agrární komora Jmk) – Kotlářská 53, 602 00 BRNO

Viceprezident Agrární komory České republiky; Předseda představenstva RAK Jm kraje

 

Přednášející:

Ing. Jaromír Musil, Ph.D. (KIS Jmk a RAK Jmk)

MVDr. Jana Kozáková, Ph.D., MVDr. Josef Velecký (Státní veterinární správa – SVS)

Ing. Jiří Orner, Ing. Jiřina Grycová (Státní zemědělská potravinářská inspekce – SZPI)

Bude upřesněno (Ministerstvo zemědělství ČR, MZe)

POZVÁNKA ke stažení zde

PŘIHLÁŠKA ke stažení zde