KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Devět výrobků s oceněním Regionální potravina Jihomoravského kraje v roce 2019

21/06/19
Ing. Eva Chromečková

19. 6. 2019, Brno, hodnotitelská komise RP JMK

 

Výrobky s oceněním Regionální potravina Jihomoravského kraje v roce 2019

 

Kategorie:

Výrobek a výrobce:

1.

Masné výrobky tepelně opracované

Gothajský salám

Josef Jůza

2.

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

Slanináda

Chuť Moravy s.r.o.

3.

Sýry včetně tvarohu

               Zrající kozí sýr Cabra al vino

                       Markéta Palánová

4.

Mléčné výrobky ostatní

Ovčí jogurt

Michala Zdrubecká

5.

Pekařské výrobky včetně těstovin

Chléb benešovský

DOPES, s.r.o.

6.

Cukrářské výrobky včetně cukrovinek

Větrník

Jiří Grygar

7.

Alkoholické a nealkoholické nápoje

                      Jablečný mošt Rubín

                        ZEAS Lysice, a.s.

8.

Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě

Tuřanské kysané zelí ve slaném nálevu         

AGRO Brno – Tuřany, a.s.

9.

Ostatní

Pstruh uzený

S.M.K., a.s.