KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Speciální pěstování polních plodin – okopaniny, víceleté pícniny, polní zelenina

07/06/07

Agentura ZERA připravila pro zájemce o ekologické zemědělství kurz „Speciální pěstování polních plodin – okopaniny, víceleté pícniny, polní zelenina“, který se koná 15.6.2007 od 9:00 hod.   Přednášku povedou uznávaní odborníci: Ing. J. Škeřík, CSc., Ing. Vorlíček, Ing. T. Křišťan   Kurz se bude zabývat pěstitelskými technologiemi okopanin, víceletých pícnin a polní zeleniny. Součástí kurzu […]

Agentura ZERA připravila pro zájemce o ekologické zemědělství kurz „Speciální pěstování polních plodin – okopaniny, víceleté pícniny, polní zelenina“, který se koná 15.6.2007 od 9:00 hod.
 
Přednášku povedou uznávaní odborníci: Ing. J. Škeřík, CSc., Ing. Vorlíček, Ing. T. Křišťan
 
Kurz se bude zabývat pěstitelskými technologiemi okopanin, víceletých pícnin a polní zeleniny. Součástí kurzu je exkurze na farmu pana Křišťana v Červené Řečici, kde budete mít možnost vzhlédnout:
Ø       Pokusy brambor
Ø       Výrobu sadby na ekologické farmě
Ø       Odrůdové polní pokusy
Ø       Chov ovcí a provoz agroturistiky
 
Kurz je určen zemědělským poradcům a zemědělcům, kteří v systému ekologického zemědělství hospodaří nebo se teprve rozhodují. Dále studentům škol se zemědělským nebo příbuzným zaměřením. Ostatním zemědělským odborníkům a zájemcům o ekologii.
 
Cena kurzu činí 60,- Kč/osobu.
 
Pozvánku a podrobnější informace naleznete na našich webových stránkách v sekci Vzdělávání – Speciální pěstování polních plodin.
 
V případě zájmu nás prosím kontaktujte.
 
Těšíme se na Váš zájem a účast.
 
Kontakty:
 
Bc. Hana Svobodová
ZERA – Zemědělská a ekologická regionální agentura, o.s.
V. Nezvala 977
675 71 Náměšť nad Oslavou
 
Tel.: 568 620 070
Mobil: 724 572 434
 
 

Zařazeno v Nezařazené