KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

ÚZEI

21/05/10
Silvie Kydalová

konference

Dobrý den dámy a pánové,
Přeposílám informaci o konferenci v Olomouci, která se konala v minulém týdnu.  Ve čtvrtek 13.5 byly předneseny velice zajímavé příspěvky, pwp presentace naleznete na níže uvedeném odkazu.  Prosím o případné umístění této zprávy ve Vašem informačním médiu.
 
 
……zasílám vám odkazy na všechny pwp prezentace, které byly předneseny na konferencích ve dnech 13. a 14. května v Olomouci.
 
V současné době jsou ke stažení na:
13. 5. 2010 – konference "Venkov po roce 2013": http://www.smarv.cz/index.php?menu=91
14. 5. 2010 – konference "Partnerství Leader 2010": http://www.mas-mostenka.cz/index.php?menu=97
 
Středomoravská agentura rozvoje venkova, o. p. s.
Kancelář: Kostelec u Holešova 58, 768 43
tel: 775 949 142
„Jsme z venkova, pracujeme pro venkov.
Pomůžeme získat peníze na vaše projekty!“
 
Editor Zpravodaje venkova (SPOV ČR a NS MAS ČR)
 
 
Dále si dovoluji informovat o dalších zajímavostech:
A/ viz materiál v příloze
ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí – Projektem UNEP/GEF a Výzkumným ústavem rostlinné výroby bude pořádán- v rámci Mezinárodního roku biologické rozmanitosti – další závažný seminář "Genetické zdroje rostlin – biologická rozmanitost a rizika genetické eroze". Zaměření semináře navazuje na projekt UNEP/GEF.
Na Vaši účast na semináři se těší
jménem všech pořadatelů
 
Libuše Deylová
místopředsedkyně ČSPŽP
 
B/ LEADER – budoucnost venkova 2009 – Jihočeský kraj
Bylo vydána další publikace, která blíže představuje místní akční skupiny a metodu LEADER. V tomto materiálu jsou podrobně představeny (včetně názorného mapového doprovodu a CD) organizace v Jihočeském kraji. V plánu je postupně vydat publikace, které se budou věnovat všem krajům ČR. Pokud máte zájem o tyto materiály, obraťte se prosím Mze, které tento materiál vydalo (info@mze.cz ) nebo  na pana PhDr. Petra Sušanku, ředitele MAS Vladař o.p.s. (vladar@vladar.cz ), který Vám také poskytne bližší informace o možnosti získání této publikace.
 
C/ Farmářské trhy
Pokud ve Vašem regionu pořádáte farmářské trhy, prosím informujte nás, můžeme tuto akci zahrnout do našeho Kalendáře akcí, který je pravidelně rozesílán jako součást Zpravodaje venkova na několik tisíc e-mailových adres po celé ČR.  Informaci o konání  akce zašlete na ÚZEI panu O. Krištoufkovi na jeho pracovní e-mailovou adresu kristoufek.otakar@uzei.cz . O tom, jak se tato myšlenka ujala v Praze, si můžete přečíst na: http://www.bio-info.cz/zpravy/ceske-potraviny-na-farmarskych-trzich-v-praze?lang=1&ref=m&source=email

Zařazeno v Akce a semináře