Nové publikace edice "Jak poznáme kvalitu?"
Převzato z bezpecnostpotravin.cz
Nové publikace edice „Jak poznáme kvalitu?“ byly vydány za podpory Ministerstva zemědělství ČR v rámci priority pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel při České technologické platformě pro potraviny.
„Jak poznáme kvalitu? Vejce“, autor Ing. Barbora Boháčková, vydalo Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, květen 2014
„Jak poznáme kvalitu? Tuky a oleje“, autor Doc. Ing. Jiří Brát, CSc., vydalo Sdružení českých spotřebitelů, z. ú. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červen 2014
„Jak poznáme kvalitu? Mléko a mléčné výrobky“, autor Ing. Jiří Kopáček, CSc., vydaly Sdružení českých spotřebitelů, z. ú. a Potravinařská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, srpen 2014
Publikace jsou k dispozici v pdf na tomto odkazu:
Zařazeno v Ekonomika a politika, Potravinářství