KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Regionální výrobci potravin na RegFoodFestu 2016 v Brně

12/01/16

Regionální výrobci na RegFoodFestu 2016 Praha 13. ledna 2016 – Držitelé značky Regionální potravina představí oceněné výrobky na veletrhu cestovního ruchu REGIONTOUR a GO 2016, v rámci kterých bude souběžně probíhat již 4. ročník festivalu krajových specialit a regionálních potravin RegFoodFest. Akce proběhne od 14. do 17. ledna na brněnském výstavišti v pavilonu P. Návštěvníci […]

Regionální výrobci na RegFoodFestu 2016

Praha 13. ledna 2016 – Držitelé značky Regionální potravina představí oceněné výrobky na veletrhu cestovního ruchu REGIONTOUR a GO 2016, v rámci kterých bude souběžně probíhat již 4. ročník festivalu krajových specialit a regionálních potravin RegFoodFest.

Akce proběhne od 14. do 17. ledna na brněnském výstavišti v pavilonu P.

Návštěvníci veletrhů budou mít jedinečnou příležitost ochutnat a také zakoupit tradiční regionální potraviny, které na festivalu nabídne přes dvacet výrobců Regionálních potravin téměř ze všech krajů ČR.

Oceněné výrobce najdete v pavilonu P v gastronomické sekci RegFoodFest.

Chybět nebude ani bohatý doprovodný program.

Veletrhy jsou ve čtvrtek 14. ledna určeny odborníkům, od pátku do neděle pak široké veřejnosti.

Otevřeno je od 10 do 18 hodin, v neděli 17. ledna se brány výstaviště uzavřou v 16 hodin.

Na festival krajových specialit v letošním roce zavítá 22 výrobců, kteří se mohou u některého ze svých výrobků pochlubit značkou Regionální potravina. Ochutnat bude možné to nejlepší z českých a moravských regionů.

Více informací

zdroj: Státní zemědělský intervenční fond »