KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Pozvánka na diskusní setkání: Jak moc škodí palmový olej?

13/05/16
Kateřina Patočková

Pozvánka na diskusní setkání: Jak moc škodí palmový olej? Institut pro veřejnou diskusi si Vás dovoluje pozvat na odbornou debatu s názvem „Jak moc škodí palmový olej?", která se uskuteční ve čtvrtek 26. května 2016 od 9.30 hodin v prostorách Era svět, Jungmannovo nám. 767, Praha 1. Na setkání budete moci diskutovat s Michalem Brožou, […]

Pozvánka na diskusní setkání: Jak moc škodí palmový olej?

Institut pro veřejnou diskusi si Vás dovoluje pozvat na odbornou debatu s názvem „Jak moc škodí palmový olej?", která se uskuteční ve čtvrtek 26. května 2016 od 9.30 hodin v prostorách Era svět, Jungmannovo nám. 767, Praha 1.

Na setkání budete moci diskutovat s Michalem Brožou, pověřeným řízením Informačního centra OSN v Praze; Stanislavem Lhotou, výzkumným pracovníkem ZOO Ústí nad Labem, dlouhodobě působícím v Indonésii; Janou Dostálovou, profesorkou v Ústavu analýzy potravin a výživy, VŠCHT; Stanislavem Milerem, zakladatelem Akademie soběstačnosti; Marií Nejedlou, vedoucí Centra podpory veřejného zdraví, Státní zdravotní ústav; Jakubem Kvapilem, koordinátorem kampaní a platforem, Lestari; Christine Doležalovou-Maritz, projektovou manažerkou a analytičkou, Glopolis a Jitkou Götzovou, ředitelkou odboru bezpečnosti potravin, Ministerstvo zemědělství.

Váš zájem zúčastnit se daného setkání potvrďte, prosím, prostřednictvím mailu info@ivd.cz. Účast na diskusi je bezplatná.

Za tým IVD

Vendula Votrubová
email: info@ivd.cz

Zařazeno v Akce a semináře