KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Seminář Obchodního zastupitelství Ruské federace v České republice na Zemi živitelce 2016

27/06/16
Kateřina Patočková

Seminář Obchodního zastupitelství Ruské federace v České republice na Zemi živitelce 2016 V rámci 43. Mezinárodní zemědělské výstavy Země-živitelka (25.08.2016-30.08.2016, České Budějovice, www.vcb.cz) za organizační účastí Agrární komory České republiky Obchodní zastupitelství Ruské federace v České republice provádí 25. srpna r. 2016 od 14-00 h. (pavilon Z) devátý ročník semináře, věnovaného investičním projektům v oblasti […]

Seminář Obchodního zastupitelství Ruské federace v České republice na Zemi živitelce 2016

V rámci 43. Mezinárodní zemědělské výstavy Země-živitelka (25.08.2016-30.08.2016, České Budějovice, www.vcb.cz) za organizační účastí Agrární komory České republiky Obchodní zastupitelství Ruské federace v České republice provádí 25. srpna r. 2016 od 14-00 h. (pavilon Z) devátý ročník semináře, věnovaného investičním projektům v oblasti zemědělství, zejména zemědělské techniky, výstavby chovatelských komplexů na základě inovačních energeticky úsporných technologií, výroby krmiva a rozvoje chovu plemenného dobytka.

Na seminář jsou pozvání představitelé řady rezortů, a to Ministerstva zemědělství ČR, Ministertsva průmyslu a obchodu ČR, Agrární komory ČR, zástupci agrocholdingů, kteří mají zájem o rozšiřování mezinárodní spolupráce v oblasti zemědělství.

Prezentace účastníků budou věnovány úspěchům v oblasti zemědělských technologií, modernizace, a také perspektivám spolupráce Ruské federace a České republiky v oblasti zemědělství.

S radostí Vás nebo zástupce Vaší společnosti uvítam na našem semináři s prezentací Vašich výrobků nebo technologií. V případě Vašeho zájmu laskavě Vás žádáme, abyste informovali o své účasti na zahorka@akcr.cz do 10. 7. 2016. Program semináře bude uveden na webové stránce Obchodního zastupitelství Ruské federace v České republice www.rustrade.cz.

zdroj: Agrární komora České republiky »

Zařazeno v Akce a semináře