KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Regionální potravina Jihomoravského kraje na výstavě ZEMĚ ŽIVITELKA 2016

11/08/16
Ing. Eva Chromečková

Čtvrtek 25. 8. 2016, výstaviště České Budějovice, pavilon T1, stánek Krajských informačních středisek pro zemědělství a venkov

 

  

Prezentace, ochutnávka a prodej vítězných výrobků potravinářských soutěží

Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2016

Agrosalon ZEMĚ ŽIVITELKA 2016, výstaviště České Budějovice

25. 8. 2016

Po roce se opět otevřou brány českobudějovického výstaviště a ve čtvrtek 25. 8. 2016 bude slavnostně zahájena 43. roční výstavy ZEMĚ ŽIVITELKA. Výstava je pořádána ve spolupráci MZe, MMR, Agrární komorou a Potravinářskou komorou České republiky.

Obnova a rozvoj venkova, rostlinná a živočišná výroba, zemědělská technika, potravinářská výroba, lesní a vodní hospodářství, zahradnictví a pěstitelství, služby pro zemědělství, ostatní.

Přijďte se poradit, informovat, nebo jen podívat

V pavilonu T1 se ve čtvrtek 25. 8. 2016 na stánku Krajských informačních středisek pro rozvoj zemědělství a venkova bude prezentovat Krajské informační středisko Jihomoravského kraje a Regionální agrární komora Jihomoravského kraje formou informací  jejich činnosti a prezentací úspěšných výrobků potravinářských soutěží Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy.  Kvalitní, čerstvé potravinářské výrobky od jihomoravských producentů, které získaly ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje, můžete zde ochutnat i zakoupit. Připraveny budou pro Vás tyto skvosty z jižní Moravy: Špek Hakalík od Miroslava Hakaly z Lanžhota, Moravská pečínka od firmy PATRIA Kobylí a.s., z mléčných výrobků představíme Čerstvý sýr letní směs paní Lenky Klíčové ze Znojma a lahodné kozí mléko paní Evy Sedlákové ze Šošůvky, úžasný dýňový olej pana Radka Bartoše z Lanžhota a skvělý vinný mošt Pálava paní Magdalény Válkové. pro mlsné jazýčky tu budou Drnovské koláčky  paní Lenky Haitové z Drnovic a voňavý Jahodový extra džem paní Jany Kučerové z Brna.

Přijďte a ochutnejte to nejlepší z jižní Moravy!