KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, novela zákona o myslivosti a související předpisy

07/08/16
Kateřina Patočková

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, novela zákona o myslivosti a související předpisy Česká technologická platforma pro potraviny, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku si Vás dovoluje pozvat na odborný seminář, který se bude konatdne […]

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, novela zákona o myslivosti a související předpisy

Česká technologická platforma pro potraviny, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku si Vás dovoluje pozvat na odborný seminář, který se bude konat
dne 15. září 2016
v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55

Program:

10.00 – 10.15 Přivítání a úvod do problematiky – Ing. Miroslav Koberna, CSc. – Česká technologická platforma pro potraviny

10.15 – 10.45 Nákazová situace u volně žijících zvířat ve střední Evropě – MVDr. Zbyněk Semerád, ústřední ředitel, SVS ČR

10.45 – 11.15 Zkušenosti s kontrolou ulovené zvěře v Jihočeském kraji – MVDr. František Kouba, ředitel, KVS České Budějovice

11.15 – 11.45 Výsledky práce proškolených osob při kontrole zvěřiny a připravované změny – MVDr. Mirko Treu, CSc., vedoucí ICVI, Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

11.45 – 12.15 Novela zákona o myslivosti a související předpisy – Ing. Jiří Pondělíček, PhD., ředitel pro zahraniční vztahy a společnou zemědělskou politiku EU, PK ČR

12.15 -12.30 Diskuse

12.30 Zakončení semináře a oběd

Při registraci účastníků semináře bude vybírán registrační poplatek ve výši 350 Kč. V ceně je zahrnuto vložné a občerstvení během celého semináře.

Pořádá Bioplyn Kestřany s. r. o.

Registrace je možná na adrese hlavata@foodnet.cz nebo telefonním čísle 296 411 187.

 

Pozvánka ke stažení

Zařazeno v Akce a semináře

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.