KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, novela zákona o myslivosti a související předpisy

07/08/16
Kateřina Patočková

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, novela zákona o myslivosti a související předpisy Česká technologická platforma pro potraviny, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku si Vás dovoluje pozvat na odborný seminář, který se bude konatdne […]

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, novela zákona o myslivosti a související předpisy

Česká technologická platforma pro potraviny, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku si Vás dovoluje pozvat na odborný seminář, který se bude konat
dne 15. září 2016
v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55

Program:

10.00 – 10.15 Přivítání a úvod do problematiky – Ing. Miroslav Koberna, CSc. – Česká technologická platforma pro potraviny

10.15 – 10.45 Nákazová situace u volně žijících zvířat ve střední Evropě – MVDr. Zbyněk Semerád, ústřední ředitel, SVS ČR

10.45 – 11.15 Zkušenosti s kontrolou ulovené zvěře v Jihočeském kraji – MVDr. František Kouba, ředitel, KVS České Budějovice

11.15 – 11.45 Výsledky práce proškolených osob při kontrole zvěřiny a připravované změny – MVDr. Mirko Treu, CSc., vedoucí ICVI, Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

11.45 – 12.15 Novela zákona o myslivosti a související předpisy – Ing. Jiří Pondělíček, PhD., ředitel pro zahraniční vztahy a společnou zemědělskou politiku EU, PK ČR

12.15 -12.30 Diskuse

12.30 Zakončení semináře a oběd

Při registraci účastníků semináře bude vybírán registrační poplatek ve výši 350 Kč. V ceně je zahrnuto vložné a občerstvení během celého semináře.

Pořádá Bioplyn Kestřany s. r. o.

Registrace je možná na adrese hlavata@foodnet.cz nebo telefonním čísle 296 411 187.

 

Pozvánka ke stažení

Zařazeno v Akce a semináře