KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Zahájení příjmu žádostí v rámci programu Pojištění produkce školek s produkcí sadebního materiálu lesních dřevin

05/08/16
Kateřina Patočková

Zahájení příjmu žádostí v rámci programu Pojištění produkce školek s produkcí sadebního materiálu lesních dřevin Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. dne 1. 8. 2016 zahajuje příjem žádostí o poskytnutí podpory v rámci programu Pojištění produkce školek s produkcí sadebního materiálu lesních dřevin. V souladu se Zásadami pro poskytování podpory v rámci uvedeného […]

Zahájení příjmu žádostí v rámci programu Pojištění produkce školek s produkcí sadebního materiálu lesních dřevin

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. dne 1. 8. 2016 zahajuje příjem žádostí o poskytnutí podpory v rámci programu Pojištění produkce školek s produkcí sadebního materiálu lesních dřevin. V souladu se Zásadami pro poskytování podpory v rámci uvedeného programu, bude příjem žádostí ukončen ke dni 1. 11. 2016.

Zásady pro poskytování finanční podpory pojištění produkce školek s produkcí sadebního materiálu lesních dřevin včetně formuláře žádosti jsou přístupné na internetových stránkách www.pgrlf.cz. Žádosti budou přijímány prostřednictvím místně příslušných pracovišť SZIF, prostřednictvím PGRLF, a.s. nebo prostřednictvím elektronického příjmu žádostí na www.pgrlf.cz.

Příspěvek byl publikován 31. července 2016 | Rubrika: Aktuality | Autor: Pavlína Chrubasíková.

zdroj: Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. »

Zařazeno v Nezařazené