KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

ÚKZÚZ zahájil vydávání potvrzení o výměrách ovocných kultur pro žádosti o dotace související s jarními mrazy

29/11/16
Kateřina Patočková

ÚKZÚZ – Oddělení trvalých kultur přijímá žádosti o potvrzení za účelem prokázání výměr pro potřeby žádosti o podporu v rámci dotačního programu "Zmírnění škod způsobených jarními mrazy na ovocných kulturách v dubnu 2016"

ÚKZÚZ zahájil vydávání potvrzení o výměrách ovocných kultur pro žádosti o dotace související s jarními mrazy

24.11.2016 – ÚKZÚZ, Oddělení trvalých kultur přijímá žádosti o potvrzení za účelem prokázání výměr pro potřeby žádosti o podporu v rámci dotačního programu „Zmírnění škod způsobených jarními mrazy na ovocných kulturách v dubnu 2016“.

Potvrzení je vydáváno na základě „Zásad, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na zmírnění škod způsobených jarními mrazy na ovocných kulturách v dubnu 2016“.

Potvrzení budou vystavována v období od 28. 11. 2016 do 9. 12. 2016 pověřenými pracovníky Oddělení trvalých kultur na základě žádosti, která může být zaslána elektronickou poštou, osobně, poštou nebo prostřednictvím datové schránky. Pro podání žádosti není stanoven formulář, žádost musí obsahovat kontaktní údaje žadatele, odkaz na zmíněný dotační titul a IČ žadatele.

Žádost je vhodné zaslat do 7. 12. 2016 z důvodu dostatečného časového prostoru na vystavení potvrzení.

Bližší informace v části webu ÚKZÚZ – Trvalé kultury – Registrace – Registrace sadů: http://eagri.cz/public/web/file/506574/Dotace_mrazy_2016.pdf
 

Ivana Kršková, PR

zdroj: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský »

Zařazeno v Nezařazené