KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Dvanáctka podnikatelů obdržela ceny v soutěži:  Spokojený zákazník Jihomoravského kraje

18/11/18

Dvanáctka podnikatelů obdržela ceny v soutěži Spokojený zákazník Jihomoravského kraje V prostorách brněnského sídla krajského úřadu převzali ve čtvrtek 15. listopadu 2018 z rukou hejtmana Bohumila Šimka ocenění vítězové regionálního kola soutěže Spokojený zákazník Jihomoravského kraje. Akci, které se zúčastnil také radní Petr Hýbler, každoročně vyhlašuje Sdružení českých spotřebitelů (SČS). Ocenění vyjadřuje skutečnost, že firma, […]

Dvanáctka podnikatelů obdržela ceny v soutěži

Spokojený zákazník Jihomoravského kraje

V prostorách brněnského sídla krajského úřadu převzali ve čtvrtek 15. listopadu 2018 z rukou hejtmana Bohumila Šimka ocenění vítězové regionálního kola soutěže Spokojený zákazník Jihomoravského kraje. Akci, které se zúčastnil také radní Petr Hýbler, každoročně vyhlašuje Sdružení českých spotřebitelů (SČS).

Ocenění vyjadřuje skutečnost, že firma, která ho získala, trvale poskytuje služby v oboru svého podnikání v souladu s očekáváním spotřebitele. Naplňuje nejen požadavky dané obecně závaznými platnými právními předpisy, ale dále při poskytování služeb či při uvádění výrobků na trh má dostatečně srozumitelně deklarovánu jakost a spolehlivost a „nadstandardně“ poskytuje své služby s odpovídající odbornou úrovní prodejce a poskytuje potřebné informace spotřebitelům.

Při udělení ceny je komisí ustavenou při SČS přihlédnuto i k tomu, jakou image má firma jak mezi spotřebiteli, tak i u místních podnikatelů a samosprávy. Ocenění se uděluje na dva roky.

Přehled oceněných ZDE (xls, 16 kB) a podrobná tisková zpráva Sdružení českých spotřebitelů ZDE (docx, 116 kB).