KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Otevřená výzva

02/04/20

AK ČR vyzývá všechny členy i všechny ostatní zemědělce, aby zvážili v této velmi složité době pomoc našim spoluobčanům, kteří jsou hendikepováni, nemocní, či starší a vlastních prostředků nemají nazbyt.

Otevřená výzva

30. 03. 2020


Agrární komora České republiky vyzývá všechny členy i všechny ostatní zemědělce, aby zvážili v této velmi složité době pomoc našim spoluobčanům, kteří jsou hendikepováni, nemocní, či starší a vlastních prostředků nemají nazbyt.

Na Agrární komoře ČR byl zřízen účet (č. ú.: 238930849/0300), na který můžete své prostředky zasílat s tím, že doporučujeme zasílat částku ve výši cca 5 Kč/ ha zemědělské půdy (je jen na Vašem uvážení). Jde samozřejmě o doporučení, ale domníváme se, že jsou mezi námi lidé, kteří naši pomoc velmi potřebují.

Po shromáždění prostředků dojde k jejich rozdělení po konzultaci s ministerstvem zdravotnictví přímo do jednotlivých zařízení, které podle vyjádření ministerstvem zdravotnictví prostředky nejvíce potřebují. Seznam dárců bude zveřejněn na stránce Agrární komory ČR a v měsíčníku AGRObase.

Děkujeme Vám všem, kteří sdílíte naše názory. Věříme, že tento náš úmysl a podpora pomůže potřebným.

Ing. Zdeněk Jandejsek, CSc., prezident AK ČR
Ing. Josef Kubiš, viceprezident AK ČR

Zařazeno v Aktuality