KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Výrobky oceněné značkou Regionální potravina Jihomoravského kraje na Česnekových slavnostech v Rosicích

31/08/20
Ing. Eva Chromečková

      Prezentace, ochutnávka a prodej vítězných výrobků potravinářských soutěží Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2020 Česnekové slavnosti, zámek, Rosice u Brna sobota 12. 9. 2020 Na „aromatickém“ festivalu v Rosicích u Brna nebude chybět farmářský trh s regionálními produkty a na něm se představí jihomoravští výrobci se svými výrobky, […]

     

Prezentace, ochutnávka a prodej vítězných výrobků potravinářských soutěží

Regionální potravina Jihomoravského kraje a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2020

Česnekové slavnosti, zámek, Rosice u Brna

sobota 12. 9. 2020

Na „aromatickém“ festivalu v Rosicích u Brna nebude chybět farmářský trh s regionálními produkty a na něm se představí jihomoravští výrobci se svými výrobky, které získaly ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje. Čeká na Vás pestrý kulturní program a spousta dobrot k ochutnání i k zakoupení.

Ve stánku Regionální potravina můžete ochutnat to nejlepší z jižní Moravy: vynikající Uzený špek z boků pana Bedřicha Vlacha z Bučovic, Paštiku Švestkovou s Rumem a tymiánem z Paštikárny v Němčičkách od pana Jiřího Fridricha Slaninádu a Svatojánské ořechy od brněnské firmy Chuť Moravy s.r.o.  Benešovský chléb od firmy DOPES, s.r.o. V nabídce budou i výrobky oceněné značkou Regionální potravina Jihomoravského kraje z Kozí farmy paní Evy Sedlákové – kozí mléko „SEDLÁK“  a v kategorii alkoholické a nealkoholické nápoje budeme nabízet oceněný Jablečný mošt Rubín společnosti ZEAS Lysice, a.s. . Samotní výrobci představí své výrobky – mléčné výrobky nabídne paní Markéta Palánová a nabídne i své oceněné tři výrobky, Kozí sýr přírodní zrající, Kozí sýr přírodní Cabra al vino a Kozí sýr přírodní dlouho zrající. Pekařství Křižák s.r.o. ve svém stánku nabídne hned dva oceněné výrobky – Lokše s makovo-povidlovou náplní a Zelnou pochoutku a AGRO Brno – Tuřany a. s. nabídne k ochutnávce i k prodeji Tuřanské kysané zelí přírodní i ve slaném nálevu a letos oceněnou Tuřanskou zelnou šťávu.

Přijďte do stánku Regionální potravina a ochutnejte to nejlepší z jižní Moravy!