KIS Jihomoravský kraj
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Jihomoravského kraje

Příprava brněnských zemědělských a lesnických veletrhů pokračuje

27/12/21

Příprava veletrhů TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA stále pokračuje.

Příprava brněnských zemědělských a lesnických veletrhů pokračuje

  20. 12. 2021


Od 3. do 7. dubna 2022 proběhnou na brněnském výstavišti zemědělské a lesnické veletrhy – Mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO, Mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA a Veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA. Tento komplex bude v příštím roce nejvýznamnější veletržní událostí v oboru zemědělství a lesnictví ve střední a východní Evropě. TECHAGRO je už od posledního ročníku zaměřeno na rostlinnou výrobu.

Příprava veletrhů TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA stále pokračuje. Veletržní podzim na brněnském výstavišti dokázal, že i za stávajících omezení lze konat bezpečné a obchodně zajímavé akce. Ke spokojenosti vystavovatelů i návštěvníků zde úspěšně proběhly odborné veletrhy i akce zaměřené na širokou veřejnost nebo prodej. Současná vládní nařízení neomezují počet návštěvníků na veletrzích ani další parametry, například možnost občerstvení na stánku. Současná opatření najdete zde. Vzhledem k vývoji epidemické situace předpokládáme, že v dubnu 2022 budou podmínky pro konání veletrhů ještě příznivější.

Kontaktními osobami pro následující ročník brněnských zemědělských a lesnických veletrhů jsou Berta Smékalová (TECHAGRO) a Yvona Vaňková (SILVA REGINA, BIOMASA).

Kontakty na celý organizační tým – TECHAGRO, SILVA REGINA, BIOMASA.

Za organizátory veletrhů TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA Vám přejeme klidné a pohodové Vánoce a v roce 2022 především zdraví. Právě zdraví nás všech nebo našich blízkých umožní návrat do normálního osobního i pracovního života – do stavu, na který se všichni už dlouho těšíme.

Více informací zde